turist-erria leverer oplevelser på Ærø. Pakkerejser på Ærø - busture og cykelture med spisekupon - Læs mere om turist-erria.dk.
ærøs historie   

Lidt om os

Denne side er kommet til verden gennem et samarbejde mellem Ærø Natur og Energiskole og Air Erria Aps. Digitaliseringen af bøgerne er sket i tæt samarbejde mellem parterne og årsagen skal ses i ønsket om at udbrede øens historie til langt flere læsere, end den forholdvis sluttede kreds, der har haft tilgang til materialet.

Uanset hvor du sidder i verden, kan du nu på meget kort tid modtage dine Ærøbøger i en pdf fil, som kan læses på din IPad eller computer eller printes og sendes til dig hvis du ønsker det.

Air Erria ApS har stillet hjemmesiden til rådighed og din betaling for bogen går direkte til Ærø Natur- og Energskole med undtagelse af et minimalt gebyr for driften og vedlgeholdelse af denne hjemmeside. Ved trykning af bøgerne betaler du for materialerne.

Air Erria ApS er en del af turistaktiviteterne på Ærø og er ejer af bl.a. ærøtours - Ærøs eget rejsebureau læs mere på www.aeroetours.dk